Lada Jelínková

Poznejte mě

Showreel

Hanele

Herecká filmografie

Film

2018 | Dvě nevěsty a jedna svatba| Režie: Tomáš Svoboda | Film

2014 | Intimity | Režie: Ivo Macharáček | Film

2011 | Poslední z Aporveru | Režie: Tomáš Krejčí | Film

2007 | Ostrov svaté Heleny | Režie: Vlasta Šimůnek | Film

1999 | Hanele| tit. role | Režie: Karel Kachyňa | Film

Televize

2021 | Božena| Režie: Lenka Wimmerová | Česká televize| Seriál

2020 | Zločiny velké Prahy| Režie: J. Brabec | Česká televize| Seriál

2020 | Místo zločinu Ostrava| Režie: Jiří Chlumský| ČT| Seriál

2019 | Specialisté| Režie: Peter Bebjak|TV Nova | Seriál

2018 | Ohnivé kuře | Režie: Vojtěch Moravec| Tv prima| Seriál

2018 | Vesničan | Režie: Tomáš Svoboda| Playtvak.cz| Seriál

2018 | Dabing street| Režie: Petr Zelenka | Česká televize| Seriál

2017 | Modrý kód | Režie: Libor Kodad| TV Prima| Seriál

2017 | Mordparta| Režie: Peter Bebjak | TV Prima| Seriál

2016 | Rapl | Režie: Jan Pachl | Česká televize| Seriál

2015 | Jestřábi a hrdličky | Režie: Petr Kotek | ČT | Dokumentární

2014 | Ulice | Režie: Stano Sládeček | TV Nova | Seriál

2012 -13 | Helena | Režie: Ivo Macharáček | TV Nova | Seriál

2012 | Vyprávěj | Režie: Martin Dolenský | Česká televize | Seriál

2011 | Soukromé pasti | Režie: Tereza Kopáčová | TV Nova | Seriál

2009 | Dokonalý svět | Režie: Vít Karas | TV Nova | Seriál

2008 | Trapasy | Režie: Tomáš Krejčí | Česká televize | Seriál

2006 | Horákovi | Režie: Biser Arichtev | Česká televize | Seriál

2006 – 2008 | Čétéčko | Česká televize | Zpravodajský / Hraný

2006 | Vřesový trůn | Režie: T. Krejčí | Česká televize | Pohádka

2004 | Redakce I. | Režie: Jiří Vejdělek | TV Nova | Seriál

2004 | Křesadlo | Režie: Jaroslav Hanuš | Česká televize | Pohádka

2003 | Náměstíčko | Režie: Jaroslav Hanuš | Česká televize | Seriál

2002 | Pekelná maturita | Režie: R. Meluzín | ČT | Pohádka

1997 | Detektiv Martin Tomsa | Režie: V. Kelbl | ČT | Seriál

Next Post

Previous Post

© 2022 Lada Jelínková

Theme by Anders Norén